Efter 49 kampe og et enkelt mål i den blå trøje, er den 29-årige forsvarsspiller Marcus Mlynikowski fortid i klubben. Tyskeren er udlejet til Kolding IF frem til sommeren, hvor kontrakten udløber med Fremad Amager.

Marcus Mlynikowski kom til Fremad Amager fra Næstved i sommeren 2020 og fik sin debut i 6-0-sejren over Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark i september måned. Sidenhen blev det til yderligere 48 kampe i den blå Fremad Amager-trøje.

»Det er ikke blevet det til samarbejde, vi håbede på efter forlængelsen i sommer«, siger sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Derfor er både vi og Marcus nået frem til en god aftale, og det sender ham nu til Kolding IF for at jagte regelmæssig spilletid. Vi takker Marcus for en professionel indsats, og ønsker god vind med fremtiden«, afrunder sportschefen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.