Fremad Amager har hentet endnu en forstærkning til klubben. Fra Viborg skifter den 27-årige midtbanespiller Mads Aaquist den grønne bluse ud med den blå, og har indgået en halvårig aftale med Fremad Amager.

Mads Aaquist har spillet for AC Horsens (2014-2015), FC Helsingør (2015-2017), FC Nordsjælland (2017-2018), Randers FC (2018-2019), FC Nordsjælland (2019). Siden efteråret 2019 har Aaquist spillet for Viborg.

»Til at starte med er jeg sindssygt glad for at det her lykkedes. Dialogen har været rigtig god hele vejen igennem med Gaxe og Fremad Amager, som havde en klar plan fra starten af vores samtaler«, siger Mads Aaquist til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg kan derudover komme tættere på “hjem” efter to ophold i Jylland via Randers FC og Viborg FF, og at jeg så kan tørne ud for kultklubben på Ama’r, er fedt«.

»Det er ikke første gang, jeg skal på banen i Sundby Idrætspark, hvor jeg er blevet kaldt lidt af hvert – nu kan jeg fremover glæde mig til opbakningen med et rygstød fra fansene«, fortsætter den rutinerede midtbanespiller med 52 Superliga-kampe på CV’et.

»Jeg har i de seneste sæsoner fået lærerige oplevelser via to oprykninger fra 1. Division og medaljer i Superligaen med FC Nordsjælland. For mit vedkommende er jeg helt indforstået med den rolle, jeg tiltræder i«.

»Der skal mere til end hårdt arbejde på banen, og jeg håber helt sikkert på at kunne bidrage med min egen erfaring til de yngre spillere. Vigtigst af alt ser jeg frem til at få vendt skuden, og få sat gang i en god forårssæson. Der skal pakkes en kuffert nu her, og så er jeg klar til at møde drengene i morgen aften«, siger Mads Aaquist.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen er svært tilfreds med tilgangen.

»Det her er en rigtig vigtig forstærkning til Fremad Amager. De klubber han har optrådt for, taler for hans store evner, og vi er stolte over at kunne tiltrække ham til klubben«, udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Han besidder lige præcis de evner og den rutine, vi skal bruge på vores midtbane. Hele vejen rundt er han en rigtig dygtig spiller, som er interesseret i det miljø, vi er ved at bygge op omkring holdet«.

»I Sundby vil de se spillerne give den en skalle på banen, og han skal nok få tribunen til at gynge. Derfor var det også en no-brainer, da vi først havde klaret vilkårene med Viborg FF omkring hans afsked. Han er sendt hjem igen for at pakke kufferten, så han i morgen kan tilkoble sig holdet, som tidligere i dag fløj til Malaga«, afrunder sportschefen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.