Endnu en forstærkning er klar i Fremad Amager. 25-årige Mikkel Basse er kommet til klubben efter senest at have spillet for FC Fredericia. Midtbanespiller har lavet en aftale med Fremad Amager frem til sommeren 2022.

Med 32 Superliga-kampe på CV’et for FC Helsingør, har 25-årige Mikkel Basse også spillet i den bedste danske række. Midtbanespilleren har desuden spillet for FC Roskilde (2019-2020), Vendsyssel FF (2020-2020) samt senest FC Fredericia (2021-2021).

»Det var lige præcis dét her scenarie, jeg håbede på, da vi startede dialogen tidligere på ugen. De spillertilgange klubben har tilføjet, viser en klar plan«, fortæller Mikkel Basse til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg føler egentlig at snakken har været helt klar og tydelig fra start, og så ved man også, hvad man går ind til. Der kommer en god konkurrence om pladserne, og det er helt sikkert med til at presse mig til at præstere«.

»Det har sgu altid været sjovt at spille i Sundby Idrætspark, og det bliver fedt med Fremad-trøjen på fremover«, vurderer Mikkel Basse.

Tilgangen glæder også Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen.

»Med de her to tilføjelser til midtbanen, står vi rigtig stærkt med fem dygtige spillere til de tre positioner. Mikkel har fodboldopvæksten i de danske elite-rækker, og har mange kampe bag sig i 1. Division«, fortæller Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Hans pasningsfod og overblik giver et boost til den nuværende sammensætning, og han ved, hvad han går ind til med den her udfordring. Miljøet vi er ved at skabe, skal udstråle konkurrence på pladserne, og der skal kæmpes for spilleminutter i trøjen«.

»Med vores tilføjelser i dette transfervindue har vi prioriteret at størstedelen har et kendskab til niveauet i rækken og alle vil kæmpe ekstremt hårdt for hinanden«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.