Forud for de resterende kampe i grundspillet har Fremad Amager fastlagt to træningskampe, inden holdet tager på en ni dages træningslejr i Spanien. Under træningslejren skal Fremad Amager spille yderligere to træningskampe.

Lørdag den 22. januar spilles Fremad Amager vinterens første træningskampe. Det sker i Sundby Idrætspark, hvor AB kommer på besøg. Kampen er programsat til klokken 12.00, og det er endnu usikkert om der kan komme tilskuere til kampen.

Den efterfølgende fredag den 28. januar venter en ny træningskamp på et græs. Det er 3. divisions suveræne tophold FC Roskilde, der tager turen til Sundby Idrætspark, hvor kampen fløjtes i gang klokken 18.00.

Herefter venter en træningslejr fra mandag den 31. januar til tirsdag den 8. februar i Spanien. Der spilles to træningskampe på træningslejren i det spanske, men de to modstandere er endnu ikke fundet.

Der kan blive tale om en femte træningskamp, når holdet vender hjem fra Spanien. Det bliver i så fald i weekend før, at holdet møder Jammerbugt i den udsatte kamp fra efterårets sidste spillerunde.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.