Fremad Amager har hentet endnu en spiller i Brøndby. 19-årige Magnus Ravn, der er søn af den administerende direktør i Fremad Amager, Allan Ravn. Forsvaren har hidtil været en del af Brøndbys Masterclass.

Magnus Ravn har udover Brøndbys Masterclass også været i Solrød og FC Nordsjælland i sine ungdomsår. Fremad Amager blev dermed den første klub på seniorniveau for forsvarsspilleren, der glæder sig til opholdet i klubben.

»Jeg ved, hvad der venter mig med den her udfordring, og derfor er jeg også ekstremt opsat på at tilbagebetale den tillid, jeg har fået«, forklarer Magnus Ravn til Fremad Amager Elites hjemmeside med aftalen i hus.

»Det er et rigtig spændende skridt i min karriere at kunne træde ind på seniorniveau, som flere af mine tidligere modspillere og medspillere har gjort med et skifte til Fremad Amager«, fortsætter den unge spiller, der ikke har problemer med at have en far i klubben.

»Jeg har altid været ’Allan Ravns søn fra min tid i Brøndby IF, og det bekymrer mig ikke, hvad folk har af holdning til det. Det handler om at jeg ved, hvad jeg skal bevise og fokusere benhårdt på den udvikling, jeg skal arbejde med«.

»For mig er det helt perfekt at have en spiller som Lumb på samme position og have en læremester til at vise retningen«, kommenterer Magnus Ravn, der glæder sig til at komme på banen i den blå trøje i Sundby Idrætspark.

»Fremad Amager er en fed klub, og det er jeg kun blevet bekræftet i med de forskellige kampe, jeg har set i Sundby Idrætspark, og jeg glæder mig helt vildt til at blæse op langs linjen med Fremad-fansene i ryggen«.

Fremad Amagers sportschefen Jacob “Gaxe” Gregersen sætter også sine ord på tilgangen.

»Magnus (Ravn – red.) har været en fast bestanddel af Brøndby IF’s Masterclass, og har været i stand til at fortsætte en udvikling både som U/15, U/17 og U/19-spiller«, lyder ordene fra Fremad Amagers sportschef til samme medie.

»Jeg er sådan set ligeglad med hvad hans fars rolle er i den her fodboldklub, da det her handler om Magnus og hans potentiale. Han er startet rigtig godt til træning, og har en ekstrem stor lyst til at lære og forstå«.

»Han har nogle gode egenskaber som venstreback, som der er spændende at arbejde videre med, og det tror jeg på at vi kan forløse. Den trup sammensætning med rutinerede spillere og unge talenter vi arbejder på, er også med til at give Magnus et godt rygstød i udviklingen blandt rutinerede forsvarsspillere som Kanstrup og Lumb«.

»Og i øvrigt skal vi rette lidt ind efter No-Bullshit attituden igen, og her opfylder de andre nyankommne spillere og Magnus lige præcis den mentalitet«, afrunder “Gaxe”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.