Fremad Amager kommer ikke i kamp i morgen, lørdag. Holdet skulle have mødt Jammerbugt FC, men kampen er aflyst på grund af vejr- og baneforholdene i det nordjyske. Fremad Amager er derfor færdig for 2021.

Sidste weekends 2-0-nederlag blev årets sidste kamp for Fremad Amager, der dermed indtaget 12. og sidstepladsen i løbet af vinterpausen. Det stod klart, da lørdagens allersidste kamp for Fremad Amager i 2021 blev aflyst tidligere i dag.

Kampen mod Jammerbugt FC skulle være spillet i morgen, lørdag, klokken 13.00, men det er ikke tilfældet, også selvom holdet havde rykket kampen til Nord Energi Arena. Grundet vejr- og baneforholdene i det nordjyske, er kampen dog blevet aflyst.

Det bliver først i 2022, at de holdes mødes i landets næstbedste række.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.