Fremad Amager har lejet den 22-årige midtbanespiller Robin Lauwers for resten af året. Belgieren tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning, og kan få debut, når Fremad Amager møder Hvidovre søndag eftermiddag.

Robin Lauwers har stået uden klub, siden han forlod Jong PSV i den næstbedste hollandske række denne sommer. Den unge belgier har desuden tidligere været en del af ligeledes hollandske Willem II samt Westerlo i spillerens hjemland.

»Jeg er rigtig lettet og stolt over at få et skifte på plads med klubben, efter nogle virkelige interessante uger som prøvespiller«, forklarer Robin Lauwers til Fremad Amager Elites hjemmeside efter at han har trænet med klubben de seneste tre uger.

»Jeg havde sat mig et mål for at skrive kontrakt med klubben, og få en mulighed i en klub, som ville mig 100%. Der er en god opbakning fra trænerstaben, der allerede har sat store krav til min træning på banen, og det er vigtigt for mig«.

»Det har været et svært forløb uden klub i noget tid, og nu kan jeg fokusere på at hjælpe holdet. Spillere og ansatte har taget rigtig godt imod mig, og der er en professionel og intens stemning på træningsbanen, hvilket passer mig rigtig godt«, siger belgieren.

»Det bliver mit første ophold uden for Holland efter mange år som ungdomsspiller i Willem II og senere et ophold hos PSV. Her i Fremad Amager får jeg nu mulighed for at vise mig frem i en periode, og så tager jeg den derfra«.

»Lige nu er jeg indstillet på arbejde hårdt og kæmpe for holdet i spillertrøjen«, afrunder Robin Lauwers, der kan få officiel debut, når Fremad Amager og Hvidovre mødes søndag eftermiddag i Sundby Idrætspark. I så fald, som den første belgier i Fremad Amager.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen ser også frem til tilgangen.

»Robin (Lauwers – red.) har imponeret os på nogle områder, hvor vi mangler lidt mere kvalitet. De tre uger hvor han har trænet med, har han vist sig godt frem både på og udenfor banen«, fortæller Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Han har siden dag 1 arbejdet stenhårdt på at spille sig til en kontrakt, og har vist stor interesse for at være en del af holdet. Grundet hans fodbolduddannelse i Holland, er han rigtig godt skolet teknisk«, lyder skudsmålet fra Fremad Amagers sportschef.

»Hans overblik og håndtering på bolden giver os nogle flere muligheder i offensiven«, kommenterer Jacob “Gaxe” Gregersen, der foreløbig har lavet en aftale med den unge midtbanespiller, der løber til og med 31. december.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.