Med 1-2-sejren over Holbæk sikrede Fremad Amager sig adgang til tredje runde i Sydbank Pokalen. Torsdag aften blev der trukket lod til den kommende runde, hvor Fremad Amager møder de forsvarende pokalvindere fra Randers FC.

Fremad Amager har de seneste år mødt de forsvarende pokalvindere i Sydbank Pokalen og i år er ingen undtagelse for de såkaldte pokaldræbere. Det blev klart, da Fremad Amager blev trukket op som modstander til Randers FC i Sydbank Pokalens tredje runde.

Den kommende kamp i Sydbank Pokalen skal spilles i Sundby Idrætspark, idet Fremad Amager som lavest rangerende hold har hjemmebanefordel. Kampene i tredje runde afvikles i dagene 21. til 23. september, men er ikke endelig planlagt.

To gange tidligere har Fremad Amager mødt Randers i pokalen. Det var dengang, at holdet spillede under navnet Randers Freja. I 1974/75, hvor Fremad Amager tabte 4-5, og igen i 1980/81, hvor holdet ekspederede Randers Freja ud af pokalen med en 3-1-sejr.

Fremad Amager har mødt Randers FC fire gange i Danmarksturnerningen under deres nuværende navn, mens det er blevet til 39 kampe mellem Fremad Amager og Randers Freja. Kampene mellem Fremad Amager og Randers FC fordeler sig således:

Randers FC (4 kampe, 2 sejre, 2 nederlag, målscore 4-7)
09.04.2006 Randers FC – Fremad Amager 2-0
07.08.2005 Fremad Amager – Randers FC 1-0
30.05.2004 Fremad Amager – Randers FC 2-1
21.09.2003 Randers FC – Fremad Amager 4-1

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.