Efter 41 kampe og 2 mål for Fremad Amager forlader 22-årige Maxime Soulas nu klubben. Den franske forsvarsspiller er solgt til Superligaen-klubben SønderjyskE.

I sommeren 2020 blev Maxime Soulas hentet til Fremad Amager fra hollandske Jong PSV, og han fik debut i pokalkampen mod B 1908 sidste efterår. Det ene af franskmandens to mål faldt i pokalkampen mod SønderjyskE, som netop har købt ham i Fremad Amager.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter lidt ord på afgangen:

»”Max” havde 10 måneder tilbage af hans kontrakt, og i Fremad Amager skal der sælges spillere. Vi har haft en god dialog med Sønderjyske omkring sammensætningen af den her transfer, og det er et rigtig fint salg for os«, siger “Gaxe” til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Med et nyt setup og nogle spændende ambitioner i Haderslev (SønderjyskE – red.), kommer han til en Superliga-klub, som vi ikke ville stå i vejen for«, fortsætter Fremad Amagers sportschef, der også har haft de økonomiske briller på i forbindelse med salget.

»Udover salget af Max, er vi også sat ind i en ny virkelighed med at sigte efter økonomisk stabilitet. Det gælder både i forhold til transfers og det som frigives via spillernes kontraktvilkår. Vi er glade både på vores og Max’ vegne med aftalen«.

»Vi ønsker ham alt held og lykke med de nye udfordringer«, afrunder Jacob “Gaxe” Gregersen. Soulas har underskrevet en fireårig kontrakt med SønderjyskE, gældende til sommeren 2025.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.