Fremad Amager fortsætter forstærkningerne frem mod den kommende sæson i 1. division. Klubben har således hentet 22-årige Lucas Haren i FC Helsingør.

Den 22-årige midtbanespiller kommer med god erfaring fra FC Helsingør, hvor han har spillet siden 1. januar 2019, inden kontrakten udløb her til sommer. Forinden har Lucas Haren desuden spillet for HIK, ligesom Haren også har repræsenteret Randers FC.

»Det er rigtig stærkt at vi har kunne tiltrække Lucas til Fremad Amager. Hans forårssæson i FC Helsingør var imponerende, og vi havde ret tidligt i processen gjort Lucas opmærksom på vores interesse«, siger Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Det er derfor en spiller, der kommer til, som vi har prioriteret højt. Han kommer til at passe perfekt ind i den rolle, vi skal bruge. Han er ikke bange for at udfordre sin direkte modstander, og er lynhurtig«, fortsætter Fremad Amagers sportschef.

»Vi har haft en rigtig god snak med Lucas omkring hans tanker med opholdet i klubben, og han er meget bevidst omkring, hvad han selv kan tilføre. Det hjalp også Lucas at kunne tale med Løvenkrands omkring, hvordan de ser fodbolden og udtrykket på banen«.

»Det er en rigtig god aftale for begge parter«, afrunder Jacob “Gaxe” Gregersen. Lucas Haren har mulighed for at få uofficiel debut for Fremad Amager, når holdet til middag møder HIK i Sundby Idrætspark. Med kick-off klokken 13.00.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.