Fremad Amager har lejet den 22-årige norske forsvarsspiller Anwar Elyounoussi i bulgarske Botev Plovdiv. Lejeaftalen er gældende til 30. juni 2022.

Udover erfaringen fra Botev Plovdiv har Anwar Elyounoussi desuden spillet for Sarpsborg og Fram Larvik i hjemlandet. Forsvarsspilleren fik de sidste 72 minutter på banen for Fremad Amager, da han afløste Marcus Mlynikowski i træningskampen mod OB.

»Det er dejligt at være tilbage i Skandinavien igen, hvor Danmark for mig minder en del om Norge. Jeg havde en samtale med Gaxe (Jacob “Gaxe” Gregersen – red.) for et par måneder siden, hvor han var i Bulgarien og indledte en snak om et potentielt ophold i Danmark til denne sæson«, siger Anwar Elyounoussi til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»For mig var det rigtig interessant, da jeg fik muligheden for at komme tilbage i mine vante omgivelser, arbejde igennem og kæmpe for en plads i start 11’eren. Det har været godt for mig rent personligt med et halvt år i Bulgarien, og nu glæder jeg mig bare til at fortsætte tilværelsen på Amager«, fortsætter Fremad Amagers nye nummer syv.

»Stemningen og ånden i omklædningsrummet har en rigtig god dynamik, og det er nogle gode drenge, der er en del af holdet. Det kræver meget lidt tid for at falde til her. Trænerteamet har sammensat en god træningskultur, og det er fedt at være en del af. Jeg er med på, at der stilles store krav til spillerne, og det trives jeg under«.

»Som spiller bruger jeg min fart og teknik i højresiden af banen, og kan placeres både på en back og lidt fremme i banen. Peter har styr på, hvordan vi skal spille, og han placerer mig, hvor jeg passer bedst ind i det taktiske udgangspunkt. Jeg glæder mig helt vildt til at få startet sæsonen og møde fansene«, afrunder forsvarsspilleren.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter også ord på nordmandens tilgang.

»Vi har haft Anwar med de seneste par uger, hvor han har haft mulighed for at tilpasse sig omgivelserne og forberedelserne til den nye sæson. Jeg var i Bulgarien i foråret for at starte dialogen om spillere, der kunne optræde for Fremad Amager i den nye sæson, og Anwar var rigtig interessant«, siger Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Anwar har tidligere spillet for Sarpsborg i Norge, og har rigtig godt styr på hans rolle som højre wingback eller kantspiller. Han har god fart, en rigtig fin teknik og et skarpt overblik«.

»Før denne sæson havde vi et ønske om at tilføre et mere skandinavisk præg på holdet, og Anwar passer perfekt ind i vores rammer. Han er på meget kort tid faldet godt til i omklædningsrummet og på banen. Det er en rigtig god tilføjelse for os«, slutter “Gaxe”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.