Fremad Amager har planlagt tre træningskampe forud for sæsonstarten 2021/22, hvor holdet møder FC Helsingør på Helsingør Nye Stadion. Blandt modstanderne er Superliga-klubben OB, Lyngby fra 1. division samt HIK.

Lørdag den 3. juli spiller Fremad Amager sommerens første træningskamp, når holder gæster OB på deres træningslejr i Nyborg. Det er kick-off klokken 13.00. Listen over træningskampene ser således ud:

Lørdag den 3. juli 2021 kl. 13.00
OB – Fremad Amager
Nyborg

Lørdag den 10. juli 2021 kl. 13.00
Fremad Amager – HIK
Sundby Idrætspark

Lørdag den 17. juli 2021 kl. 13.00
Lyngby – Fremad Amager
Lyngby

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.