Fremad Amagers 28-årige tyske forsvarsspiller Marcus Mlynikowski har efter 30 kampe for klubben, forlænget sin kontrakt med yderligere et år.

Marcus Mlynikowski kom til Fremad Amager fra Næstved i sommeren 2020 og fik sin debut i 6-0-sejren over Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark i september måned. Sidenhen er det blevet til yderligere 29 kampe i den blå Fremad Amager-trøje.

»Forlængelsen med Marcus er vigtig for sammensætningen i forhold til nogle spillere med rutine. For os er det vigtigt at beholde en så klog spiller som Marcus, der har et godt kendskab til Fremad«, siger sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til klubbens hjemmeside.

»Han udviser fantastisk attitude til træning, og hjælper de unge spillere i udviklingsfasen. Han er en rigtig god fyr i omklædningsrummet, og kan være med til at rykke egenskaberne yderligere hos de unge spillere. Marcus trådte i karakter i en svær forårssæson, og vi ser frem til at have ham i klubben i endnu en sæson«, forklarer sportschefen.

Hovedpersonen glæder sig til endnu en sæson i Fremad Amager.

»Jeg er rigtig glad for at forlænge med et år. Det bliver spændende at følge udviklingen de næste par uger med sammensætningen af truppen. Løvenkrands har efterladt et rigtig godt indtryk både som menneske og træner, og jeg ser frem til at arbejde med ham i den her sæson«, udtaler Marcus Mlynikowski til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Vi har en stamme af spillere med rutine og stort kendskab til både klubben og holdet. Jeg tror på, vi kan bygge videre på i den kommende sæson, og det har været en stor del af beslutningen om at fortsætte et år mere i Fremad«, afrunder forsvarsspilleren.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.