Efter sæsonens afslutning har Fremad Amager sagt farvel til seks spillere, der har ikke har fået forlænget deres kontrakter eller lejeaftaler med klubben.

Mest meriterende er Thor Lange, der var lejet i forårsæsonen i AC Horsens. Han returnerer nu til det jyske. Lange er noteret for 83 kampe og seks mål for Fremad Amager.

Efter 77 kampe og ét mål for Fremad Amager, er togolesiske Franco Atchou ligeledes færdig i Fremad Amager. Han nåede tre sæsoner i den blå trøje.

Efter at have været udlejet til HB Køge, er kontrakten med Fremad Amager udløbet for Valon Ljuti. Midtbanespilleren fik 50 kampe for Fremad Amager.

Bulgarske Ivan Vasilev (10 kampe og ét mål) og Dimitar Proychev (syv kampe) får ikke forlænget deres lejekontrakter med Fremad Amager og returnerer til Botev Plovdiv.

Endelig får Ebenezer Adade ikke forlænget sit lejeophold i Fremad Amager. Han vender tilbage til FC Cheetah med en enkelt kamp for Fremad Amager på CV’et.

»Valon har haft to sæsoner i truppen her i Fremad, hvor hans tredje sæson blev tilbragt i HB Køge. Det bliver ikke til et fortsat samarbejde mellem Valon og Fremad. Vi fik i januar en god mulighed for at hente Thor Lange tilbage til klubben på en kort lejeaftale her i forårssæsonen, som er en spiller, der havde et godt kendskab til omgivelserne. Efter udløb på lejeaftalen er han nu vendt retur til AC Horsens«, siger sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Tilgangen af Vasilev og Proychev i januar var en del af en aftale med klubben i Bulgarien for at styrke bredden i truppen. De to spillere har arbejdet dedikeret og opført sig meget professionelt under deres ophold«.

»Ebenezer fik muligheden her i foråret for at teste niveauet på en lejeaftale. Der er for langt et spring lige nu for hans vedkommende, og derfor har vi valgt ikke at forlænge det lejeophold«, fortsætter Fremad Amagers sportschef.

»Den sidste af de seks spillere er Franco Atchou, der ikke fortsætter i Fremad. Den retning vi skal i nu, er uden Franco på holdkortet. Han kom fint fra start ved sit skifte for tre år tilbage, men vi har ikke kunne se ham i det setup, den kommende trupsammensætning skal bestå af«.

»Vi ønsker alle seks spillere held og lykke med de nye udfordringer, der venter dem«, afrunder “Gaxe”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.