Fremad Amager har forstærket sig med 30-årige David Boysen. Midtbanespilleren kommer til klubben fra FC Helsingør og har underskrevet en toårig aftale.

Det er noget af en kapacitet, som Fremad Amager har indgået aftale med. David Boysen er således noteret for over 70 kampe i Superligaen, ligesom han også har haft flere optrædender på de danske ungdomslandshold igennem tiderne.

»Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med David (Boysen – red.) omkring vores holdning til dagligdagen i Fremad Amager, og hvad vi forventer af vores spillere«, indleder Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Det jeg har fået ud af de samtaler med David, er at han brænder for at præstere på træningsbanen og til kamp. Han har haft lidt tilbagegang med skader og formen de sidste par år, og har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage på topniveau«.

»Vi får en spiller ind, der vil være en del af et miljø, hvor der bliver sat nogle meget tydelige krav til hverdagen. De spillere, der kommer til klubben, skal have lysten og viljen til at give den alt, de har i sig«, fortsætter sportschefen.

»Det er oplevelsen med de nuværende spillere, og spillerne skal turde sætte krav til hinanden, for vi skal Fremad som hold. Når vi er på banen, skal der arbejdes igennem – både til træning og kamp. Det er jeg sikker på, at David kommer til at bidrage med«.

»Han er indstillet på at udvikle sig selv og udvikle holdet – det er den mest væsentlige faktor os«, afrunder Jacob “Gaxe” Gregersen. David Boysen har første træningsdag med sine nye holdkammerater mandag den 21. juni.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.