Efter 90 kampe og et enkelt scoring forlader Nemanja Cavnic nu Fremad Amager. Forsvarsspilleren spillede sin sidste kamp for Fremad Amager torsdag aften.

25-årige Nemanja Cavnic kom til Fremad Amager i sommeren 2018 fra Zeta i Montenegro, og fik debut i 3-1-nederlaget til FC Helsingør i sæsonpremieren samme år.

»”Caka” har vist sig som en loyal og dedikeret spiller for klubben. Han har udviklet sig fint i hans periode hos os, og der venter ham nu en ny udfordring i en anden klub. Vi takker ham for en dedikeret indsats i Fremad Amager, og ønsker god vind fremover«, siger Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.