Efter 16 kampe i spidsen for Fremad Amager, har klubben stoppet samarbejdet med den svenske træner Joakim Mattsson. Jesper Christiansen overtager.

Søndagens 1-0-nederlag til Skive, blev den sidste kamp i spidsen for Fremad Amager for Joakim Mattsson. Mandag valgte klubben at stoppe samarbejdet med svenskere, ligesom det også er tilfældet med assistenttræneren Azad Corlu.

»Resultaterne i foråret har ikke været tilfredsstillende, og derfor har vi valgt at opsige Joakim Mattsson og Azad Corlu. Efter den glippede top seks placering, har vi haft nogle svære kampe i nedrykningsspillet, hvor resultaterne og præstationerne har været under niveau. Derfor har vi valgt at stoppe og opsige samarbejdet. Vi takker både Joakim og Azad for deres indsats i Fremad Amager og ønsker dem held og lykke fremadrettet« siger Fremad Amager Elites direktør Allan Ravn i en pressemeddelelse.

De to sidste kampe i forårets kvalifikationsspil bliver under ledelse af Jesper Christiansen, der får assistance af holdet fysiske træner Mathias Marker og akademichef Philip Hansen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.