Emil Staugaard har fået en enkelt spilledags karantæne efter advarslen mod Hvidovre. Forsvaren sidder dermed ude, når Fremad Amager møder Skive.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Emil Staugaard, når holdet søndag den 16. maj 2021 møder Skive på Hancock Arena. Med kampstart klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Hvidovre.

Med det gule kort har Emil Staugaard sammenlagt 23 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.