Efter 60 kampe og to mål er Felix Winther nu fortid i Fremad Amager. Den 20-årige midtbanespiller skifter til norske Tromsø med øjeblikkelig virkning.

Felix Winther kom til Fremad Amager fra FC København i sommeren 2019 og fik debut i 2-2-kampen mod Vejle i Sundby Idrætspark i juli måned samme år. I torsdags spillede Winther sin sidste kamp for Fremad Amager, idet han skifter med øjeblikkelig virkning.

»Jeg kom til klubben for små to år siden direkte fra ungdomsfodbold. Det var en helt ny start for mig, og jeg skulle pludselig til at lære at spille “voksenfodbold”. Det har været to år med op- og nedture, som det jo oftest vil være som fodboldspiller, men jeg har altid følt mig godt tilpas i Sundby Idrætspark«, siger Felix Winther til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg har lært utrolig meget af både medgangen og modgangen i min tid i Fremad, hvilket også har gjort, at jeg føler mig klar til det næste skridt i min karriere. Jeg er stolt og glad for at jeg nu kan få muligheden for at prøve mig selv af i den bedste norske række, og glæder mig til et nyt eventyr. Jeg kan dog sige med sikkerhed; Det er ikke sidste gang, jeg er i Sundby Idrætspark. Det er noget for sig selv!”«, fortsætter midtbanespilleren.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen giver Winther følgende ord med på vejen:

»Vi fik en henvendelse fra Tromsø for knap en uge siden, der spurgte ind til Felix Winther. Det viste sig at være mere end bare lidt løs interesse, og de har intensiveret deres interesse i løbet af de sidste par dage. Jeg har haft nogle gode snakke med både Felix og hans agent, og Felix har vist stor interesse i at tage det næste store skridt«, forklarer Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Felix har udviklet sig rigtig godt siden ankomsten i 2019, og er en væsentlig del af planerne. Derfor har vi heller ikke haft intentioner om at sælge ham. Med to år tilbage af kontrakten, har vi modtaget et rigtig godt tilbud, som vi ikke kunne afvise. Det er kombineret med et ønske fra Felix om at spille i den bedste norske række. Vi ønsker ham stort held og lykke med opholdet i Norge, og takker ham for en dedikeret indsats for Fremad Amager«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.