Efter 91 kampe og 15 mål, har Fremad Amagers 24-årige midtbanespiller Markus Bay forlænget kontrakten med klubben. Bay, der kom til klubben i 2018, har underskevet en ny kontrakt, som løber til og med sommeren 2024.

Markus Bay kom til Fremad Amager fra i sommeren 2018 og fik debut i 3-1-nederlaget på udebane mod FC Helsingør. Det er sidenhen blevet til yderligere 90 kampe og 15 mål i den blå trøje, som midtbanespilleren fortsat glæder sig til at trække over hovedet.

»Jeg er ekstremt glad for at kunne forlænge kontrakten i Fremad Amager. Efter jeg kom til klubben i sommeren 2018, flyttede jeg til Øen kort tid efter. I perioden som spiller i klubben, der har jeg opbygget et stærkt forhold til klubben og fansene. Jeg elsker at bo her, og jeg sætter en stor ære i at spille i trøjen«, siger Markus Bay til Fremad Amager Elites hjemmeside med den nye kontrakt i hus.

»Gaxe (Jacob “Gaxe” Gregersen – red.) og jeg har haft nogle snakke omkring fremtiden i forhold til klubbens retning og lige så meget i forhold til min egen udvikling. Jeg har været i dialog med dem, der står mig tættest, og det føles helt rigtigt med en forlængelse. For mig handler det om at være ambitiøs og optimistisk. Den følelse har jeg fået forstærket fra klubbens side, og jeg er mere end klar til at fortsætte mit ophold på Ama’r. Det hele bliver så bedre med nyheden om, at fansene kommer tilbage på lægterne, og det bliver klasse at få dem tilbage i Sundby Idrætspark«, fortsætter den rutinerede midtbanespiller.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen glæder sig over forlængelsen.

»Der har været en rigtig god dialog den seneste måned med Bay, og det har nu givet det bedst mulige udfald. Det er med stor glæde, vi kan forlænge kontrakten med yderligere tre år. Bay har gennemgået en flot udvikling henover tre sæsoner siden ankomsten i 2018. Vi har sammensat den rigtige plan og mål for udviklingen. Det passer ind hos både Bay og Fremad Amager som nøglespiller på holdet. Den rolle skal han tage endnu mere til sig de næstkommende sæsoner«, fortæller sportschefen til samme medie.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.