Både Nemanja Cavnic og Marcus Mlynikowski har fået en spilledags karantæne for deres advarsler mod Vendsyssel FF. Duoen misser dermed Hvidovre-kampen.

Fremad Amager må undvære de to forsvarsspillere Nemanja Cavnic og Marcus Mlynikowski, når holdet lørdag den 10. april 2021 møder Hvidovre på Pro Ventilation Arena. Med kampstart klokken 13.00. Det sker, som følge af deres advarsler mod Vendsyssel FF.

Nemanja Cavnic nåede op på 36 karantænepoint, mens Marcus Mlynikowski står noteret for 22 karantænepoint. Det giver dermed en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.