Fremad Amager har hentet klubbens første forstærkning til sæsonen 2021/22. 20-årige Hans Christian Bonnesen skifter fra FC Helsingør til Fremad Amager.

Selvom den nuværende sæson endnu ikke er færdigspillet, har Fremad Amager allerede sikret sig den nuværende FC Helsingør-spiller Hans Christian Bonnesen med virkning fra den nye sæson. Forsvarsspilleren har lavet en treårig aftale med Fremad Amager.

»Jeg er en spiller, der går forrest, og tager ansvar. Jeg vil meget hellere sprinte 50 meter retur ned mod eget mål og lave en hård afgørende tackling og holde føringen, fremfor at pande bolden i kassen til en føring – men prioritere selvfølgelig begge dele«, fortæller Hans Christian Bonnesen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Det jeg har set udefra, er rigtig spændende. Der er et ønske om at tro på de unge spillere, og det er selvfølgelig en væsentlig årsag til mit skifte. Der er et hold med mange gode spillere, og der er en rigtig god stemning i klubben. Det kommer til at passe mig perfekt at blive en del af et ambitiøst omklædningsrum med højt til loftet«.

»Gaxe har været meget imødekommende under vores samtaler, og har derudover været meget seriøs omkring indstillingen som spiller i Fremad Amager. Der bliver stillet store krav hver dag, og det bliver fedt at være en del af. Det har helt klart gjort det attraktivt for mig i forhold til at underskrive en aftale med klubben. Jeg ser frem til at spille i Sundby Idrætspark med fansene på lægterne, og glæder mig til at møde mine nye holdkammerater«, forklarer den kommende forsvarsspiller i Fremad Amager.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen ser også frem til forstærkningen.

»Jeg har en klar holdning til, hvem der kommer ind som en del af truppen. Vi arbejder ud fra et udgangspunkt, hvor spillerne i truppen skal ville det 100 procent hver eneste dag. Det gælder både i forhold til ambitionerne, arbejdsbyrden til træning og deres indstilling til kampene. Med “Kritte” får vi en spiller ind i truppen, der er klar til at løfte opgaven fra dag et. Hans tilgang til spillet på banen er hård, og han holder sig ikke tilbage. Vi ved, hvad han står for på banen, og nu har vi fået et endnu bedre indblik i ham som spiller på og udenfor banen. Vi glæder os til at få ham tilkoblet vores trup efter denne sæson«, siger Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.