Fremad Amager har indgået aftale med den blot 18-årige Obinna Awara. Den nigerianske forsvarsspiller kommer til klubben fra russiske FDC Vista.

Obinna Awara var med i opstartsfasen for Fremad Amager og kom blandt andet på tavlen, da han scorede det tredje og sidste mål i træningskampen mod Avarta. I Fremad Amager genforenes Awara med Olakunle Olusegun, David Martin og Momo Fanye Toure.

»Det har været nemmere at falde til, da jeg i forvejen kender flere af spillerne. Jeg ved, det kræver en masse hårdt arbejde for at nå til næste skridt i min udvikling. Det er det, jeg skal fokusere på nu. Jeg er meget taknemmelig over at underskrive min første professionelle kontrakt, og det har ikke været nemt at nå dertil. Som fodboldspiller i Nigeria kræver det meget at komme ud af et akademi eller en klub og få chancen i en europæisk klub. Jeg kan ikke helt beskrive min glæde, for det er meget stort for mig«, fortæller Obinna Awara til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen glæder sig over tilgangen til Fremad Amager.

»Obinna er en ung spiller, der kommer fra FDC Vista, hvor flere af de nuværende unge udenlandske spillere kommer fra. Han er i en periode af sin fodbolduddannelse, hvor han skal fokusere på udviklingen af sin mentale styrke og sin fysik. Nu hvor papirarbejdet er på plads, kan han også optræde i officielle kampe for Fremad Amager. Han har vist fine takter i venstresiden med god fart og et godt venstreben. Hans næste fase af udviklingen bliver vigtig i de kommende måneder«, siger “Gaxe” til samme medie.

Obinna Awara får trøjenummer 12 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.