Efter 24 kampe og ét mål på CV’et for Fremad Amager, har midtbanespilleren Kasper Fisker indstillet sin karriere med øjeblikkelig virkning.

65 minutters spilletid mod FC Fredericia i Sundby Idrætspark forleden. Det skulle vise sig at være Kasper Fiskers sidste i sin fodboldkarriere. Med øjeblikkelig virkning indstillede midtbanespilleren sin fodboldkarriere onsdag, som følge af knæproblemer.

»I det øjeblik jeg stod foran mine holdkammerater og trænerstab, gik det sådan rigtig op for mig. Jeg var nervøs, og det var meget følelsesladet. Til gengæld var jeg lettet over at kunne fortælle det til min kolleger i hverdagen. Men dét at fortælle det til andre end min familie, gjorde de hele meget virkeligt for mig«, fortæller Kasper Fisker til Fremad Amager Elite hjemmeside efter offentliggørelsen på karrierestoppet.

»Nu man ikke længere skal stå op til fodbolden, som har fyldt meget i mit liv de sidste 14 år, kan jeg mærke, det er lidt skræmmende. Jeg har haft min sidste træning, spillet min sidste kamp og står lidt på bar bund. På trods af det er lidt skræmmende, er det dejligt at kunne følge de oplysninger, jeg har fået mht. mit helbred. Det er den eneste vej og den rigtige beslutning«, fortsætter den nu forhenværende Fremad Amager-spiller.

»Jeg kommer til at savne tilværelsen som professionel fodboldspiller, som er det bedste job, jeg kan forestille mig. Uanset hvad jeg skal lave fremover, vil det aldrig kunne toppe det. Jeg vil gerne takke Fremad Amager, der tog mig ind, og gav mig chancen. Det var for mig et perfekt match, som jeg glædede mig til at blive en del af. Jeg er ked af, jeg aldrig fik chancen for at opleve et festligt Sundby Idrætspark som spiller, grundet den store indvirkning fra Covid-19. Er også ked af, jeg ikke kunne leve op til mine egne forventninger, i forhold hvad jeg selv bidrog med.

»Nu kan jeg ånde lettet op, realisere hvad der er sket og fokusere på, hvad der så skal ske herfra« afrunder Kasper Fisker.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen begræder tabet af Kasper Fisker, men har selvfølgelig forståelsen for at midtbanespilleren ikke længere er en del af truppen.

»Vi er selvfølgelig kede af at Kasper har være nødsaget til at træffe en rigtig svær beslutning om at stoppe hans karriere. Vi har løbende talt sammen omkring hans forløb og de smerter, han har haft. Årsagen til beslutningen er truffet ud fra et helbredhedsmæssigt syn, og det har begge parter haft stor respekt for. Alt handler ikke om fodbold. Det kræver meget at kunne være med på 1. Divisionsniveau, og kroppen skal kunne samarbejde med den mentale tilgang. Vi vil gerne takke Kasper for hans engagement og indsats i klubben, og ønsker ham alt godt fremover« siger “Gaxe” til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.