Maxime Soulas har fået en enkelt spilledags karantæne for udvisningen mod FC Fredericia. Forsvaren sidder dermed ude, når Fremad Amager møder Silkeborg.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Maxime Soulas, når holdet fredag den 19. marts 2021 møder Silkeborg i JYSK Park. Med kampstart klokken 19.00. Det sker, som følge af udvisningen i hjemmekampen mod FC Fredericia.

Med de to gule kort har Maxime Soulas sammenlagt 44 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.