For anden gang under opholdet i Fremad Amager, er den 19-årige nigerianer Emmanuel David udlejet til Kauno Zalgiris i Litauen. Lejeaftalen løber året ud.

Den 19-årige nigerianske midtbanespiller Emmanuel David kom til Fremad Amager i efteråret 2019, og har foreløbet spillet en enkelt kamp i den blå trøje.

»Der var en fin mulighed for at Emmanuel David kunne bruge endnu en sæson hos FK Kauno Zalgiris. Han har brug for at bygge lidt mere på for at komme tættere på startopstillingen i Fremad. Vi ønsker ham god vind med opholdet, og ser frem til at følge hans udvikling«, fortæller Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.