Kasper Fisker har fået en enkelt spilledags karantæne for advarslen mod Skive. Midtbanespilleren sidder dermed ude, når Hvidovre og Fremad Amager mødes.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Kasper Fisker, når holdet lørdag den 20. februar 2021 møder Hvidovre på Capelli Sport Stadion i Køge. Med kampstart klokken 15.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Skive.

Med det gule kort har Kasper Fisker sammenlagt 24 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.