Efter 39 kampe og 12 mål for Fremad Amager, skifter den blot 20-årige ghaneser Emmanuel Toku på en lejeaftale til Botev Plovdic, der er gældende i halvandet år.

Der har været en god udveksling af spillere mellem Fremad Amager og bulgarske Botev Plovdiv denne vinter, idet de to klubber har samme ejerkonstallation. Onsdag aften blev Emmanuel Toku udlejet til den bulgarske klub.

»Der var meget interesse for Toku i januar, og det har der været længe. Han er en ung talentfuld spiller, der har været i rivende udvikling. Der har været nogle tilbud fra forskellige klubber i januar måned, og de bud har vi kigget konkret på. Når en spiller skal sælges, skal der kompenseres for hans evner og potentielle udvikling. De bud vi har fået, har ikke ramt den pris, vi mener, han er værd«, fortæller Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Som det er lige nu, skal han have muligheden for at bygge et ekstra lag på i den bedste række i Bulgarien på en lejeaftale gældende til sommer 2022«,udtaler sportschefen.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.