Den 19-årige ghanesiske midtbanespiller Emmanuel Bio udlejes atter til AB fra Fremad Amager. Han er foreløbig noteret for fire kampe i den blå Fremad-trøje.

Emmanuel Bio har forlænget sin lejeaftale med 2. divisionsklubben AB, hvor han også spillede i efteråret. Ghaneseren har trænet med hos Fremad Amager i vinteropstarten, inden turen nu atter går tilbage til Gladsaxe-klubben.

»Det er jo positivt at høre en spiller vende retur efter et vellykket ophold på en lejeaftale. AB har selv været på banen for at tale om en forlængelse af det ophold fra efteråret. Bio har selv haft stor interesse i at fortsætte foråret hos Patrick og AB. Vi holder øje med hans udvikling undervejs i sæsonen, og ønsker ham og AB en god sæson«, fortæller Fremad Amagers sportchef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.