19-årige Emil Staugaard er ny mand i Fremad Amager. Forsvarsspilleren skifter fra Brøndby, hvor han senest har spillet for klubbens U/19-hold.

Fremad Amager fortsætter oprustningen til den kommende forårssæson i 1. division. Fra Brøndbys U/19-hold kommer Emil Staugaard, der kender Fremad Amagers cheftræner Joakim Mattsson fra deres fælles tid i klubben fra Vestegnen.

»Det er en forsvarsspiller med stort F. Suveræn attitude og god arbejdsmoral både til træning og kamp. Stau er stærk i duellerne, og holder sig ikke tilbage. Jeg havde ham på U19-holdet i to år, og han er en bundærlig spiller. Han spiller for alle omkring sig, og det bliver spændende at få ham integreret på holdet«, siger Fremad Amagers cheftræner Joakim Mattsson til Fremad Amager Elites hjemmeside.

Hovedpersonen selv glæder sig også til at den trække den blå trøje over hovedet i foråret.

»Det er ekstremt spændende, og jeg er klar til en masse fodbold i en fed klub. Fremad har nogle af de dyder, jeg synes er vigtige for mig som spiller. Jeg er en duel-spiller, og holder mig ikke tilbage i en god tackling. Jeg er ekstremt dårlig til at tabe, og skal vinde, når jeg er på banen«, forklarer Emil Staugaard.

»Jeg er helller ikke bange for at deltage i spillet og have bolden i fødderne. Det bliver en udfordring og en god chance her, som jeg er klar til at gribe. Nu får jeg muligheden for at brage igennem resten af sæsonen, og spille mig ind i varmen. Der skal hårdt arbejde til, og nu er det hjem i seng og gøre klar til første dag på træningsbanen i morgen tidlig. Jeg glæder mig til at møde drengene«, afrunder Fremad Amagers nye forsvarsspiller.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.