Fremad Amagers 22-årige anfører Lukas Engel skifter med øjeblikkelig virkning til 3F Superliga-klubben. Lukas Engel nåede 96 kampe og 20 mål i den blå trøje.

Efter tre og halvt år i Fremad Amager-trøjen er Lukas Engel nu fortid i klubben, hvor han fik debut i 2-0-nederlaget til Vendsyssel FF tilbage i sommeren 2017. Sidenhen nåede Engel yderligere 95 kampe for Fremad Amager med 20 scoringer til følge.

»Først og fremmest skal der lyde et stort tak. Tak for altid at have støttet holdet og jeg. Selv i hårde perioder har i trofast støttet os, “Øens hold”. Til alle spillere, trænere, holdledere, alle i og omkring klubben, som jeg gennem tiden har krydset veje med – tak«, fortæller Lukas Engel til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Siden min første arbejdsdag i klubben, har jeg følt mig hjemme. Alle jer trofaste fans har stået på tribunen og på “Sunny Side”, uanset hvad. Siden sommeren 2017 er der sket meget. Vi har sammen taget store skridt, og rykket Fremad Amager utroligt langt. At have båret anførerbindet har været et kæmpe privilegie og mange gode minder vil følge mig for evigt«.

»Tusind tak for den støtte trænere, spillere og ikke mindst jer fans har givet mig. Til alle mine holdkammerater gennem årene skal der lyde en stor tak – uden jer havde det ikke været muligt for mig at tage det næste skridt i min karriere. 3,5 år efter jeg skrev min første kontrakt, er det nu tid til at vores veje vemodigt skal skilles. Dette er ikke et farvel, men forhåbentligt på gensyn«, sammenfatter Lukas Engel.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter også ord på Lukas Engels afgang til Vejle.

»Engel har gennemgået en fantastisk udvikling som fodboldspiller. Han kom til klubben som 18-årig efter at have spillet seriefodbold for Kastrup. I de seneste år har han taget nogle væsentlige skridt i sin udvikling, og det har medført stor interesse fra flere forskellige klubber. Vi har haft mange lange samtaler om hans fremtid med de interesserede klubber, Engel og hans agent«, lyder ordene fra Jacob “Gaxe” Gregersen.

»Da Vejle meldte sig på banen i forhold til en transfer, var det interessant både for os og Engel selv. Han har selv talt om, hvornår næste skridt skulle være. Vi har fået en rigtig fin aftale i kassen med mulighed for at tjene yderligere i fremtiden. Det er ikke nemt at vinke farvel til en spiller som Engel, men samtidig er vi stolte over at kunne sende en spiller videre til næste skridt i karrieren. Vi ønsker ham alt det bedste med sine nye udfordringer«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.