Efter 106 kampe i Fremad Amager-trøjen skifter målmand Nicklas Dannevang til Næstved. Først på en halvårig lejeaftale og siden med et permanent skifte.

30-årige Nicklas Dannevang kom til Fremad Amager fra AC Horsens i sommeren 2017, og fik således debut i 2-0-nederlaget på udebane med Vendsyssel FF. Mod Hedensted spillede “Danne” sin kamp nummer 100 for Fremad Amager, som han nu tager afsked med.

»Det har været en kæmpe ære at spille for Fremad. Jeg er utrolig stolt af at have spillet 100 kampe, og jeg er meget glad for at min afslutning i Sundby var en pokalsejr over Brøndby. Jeg glæder mig til at møde fansene på tribunerne i fremtiden«, sammefatter Nicklas Dannevang til Fremad Amagers hjemmeside.

»Jeg har stået i Sundby som barn og drømt om at spille derinde, og jeg kan ærligt og ydmygt sige, jeg altid har gjort mit bedste. Held og lykke fremover«, siger “Danne”.

Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter også ord på Nicklas Dannevangs afsked.

»Danne havde allerede tidligt i transfervinduet antydet at spilletid var det vigtigste for ham. Det har vi fuld forståelse overfor, eftersom Pryts er førstemålmand. Danne selv har haft et ønske om at vi sammen kunne lande en aftale hos en klub, der kunne give ham den spilletid. Han har tjent klubben rigtig godt i flere sæsoner, og Næstved havde meldt sig på banen for at overtage ham allerede nu. Vi takker Danne for den store indsats i klubben, og ønsker ham god vind i Næstved«, udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.