51-årige Joakim Mattsson har overtaget cheftrænersædet i Fremad Amager efter at Azrudin Valentic i sidste uge skiftede til bulgarske Botev Plovdiv.

Svenske Joakim Mattsson har haft en halv sæsons pause efter at han ikke fik forlænget kontrakt for Brøndbys U/19-hold sidste sommer. Forinden har Mattsson var cheftræner i Skive (2015-2016), Vendsyssel FF (2016-2017) og Thisted FC (2017-2018).

»Jeg er lidt beæret over at skulle stå i spidsen for Fremad Amager. Udefra har jeg set kampe i Sundby, og været her som modstander en hel del gange. Fremad Amager et sted, hvor man ønsker at komme igen«, siger Joakim Mattsson til klubbens hjemmeside.

»Jeg har altid følt mig godt tilpas i Sundby, der kan lidt af det hele. Stemningen og omgivelserne passer godt til mig, og jeg tror på at Ama’rkanerne passer godt til mit sind. Det er ligetil og ikke så kompliceret«, fortsætter den nye cheftræner.

»Jeg kommer ind til en spændende trup, der har en god sammensætning af mange forskellige spillertyper. Det skal fungere som et hold, og jeg tror på en stærk enhed. Jeg har allerede et fint kendskab til den nuværende trup og nogle af stabsmedlemmerne«.

»Fremad Amager har haft en opadgående kurve i det seneste par år, og det har været interessant at følge udefra. Jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet og på træningsbanen i Sundby Idrætspark«, afrunder Joakim Mattsson.

Udover Joakim Mattsson har Fremad Amager også ansat ny sportschef. 48-årige Jacob “Gaxe” Gregersen, der således har også været inde over ansættelsen af klubbens nye cheftræner, selvom han først tiltrådte sin nye stilling i indeværende uge.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.