Efter 66 kampe i spidsen for Fremad Amager, skifter holdets nu forhenværende cheftræner Azrudin Valentic til bulgarske Botev Plovdiv.

Forud for den kommende forårssæson i 1. division samt kvartfinalekampene i Sydbank Pokalen mod SønderjyskE, skal Fremad Amager have ny cheftræner efter at Azrudin Valentic fortsætter karrieren i Botev Plovdiv fra den bedste bulgarske række.

»Det har været to fantastiske år i Fremad Amager, og det er en klub, der har fået en stor plads i mit hjerte«, fortæller 50-årige Azrudin Valentic til Fremad Amagers hjemmeside efter offentliggørelsen på den bulgarske klubs hjemmeside.

»Spillere, stab, fans og sponsorer har givet mig en fantastisk oplevelse på Amager. Jeg er stolt af det, vi har opnået i fællesskab med to forbedringer af slutplaceringen i 1. Division og store pokalsejre mod FC Midtjylland og senest Brøndby IF«.

»Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for en rigtig god opbakning, og jeg kommer til at følge klubben på rigtig tæt hold. Den kommende cheftræner ønskes rigtig god vind med klubbens målsætninger«, afrunder Fremad Amagers nu forhenværende cheftræner.

Fremad Amagers direktør Allan Ravn arbejder i øjeblikket med at finde den cheftræner, der skal bringe holdet sikkert videre i den næstbedste række samt et forhåbenligt avancement i pokalturneringen. Direktøren ser positiv på arbejdet med at finde en ny cheftræner.

»Vi har i en periode været i dialog med flere forskellige træneremner, og feltet snævres ind i øjeblikket. Vi forventer at kunne præsentere en ny cheftræner snarest«, siger Allan Ravn til klubbens hjemmeside og har også det midlertidige “trænerhold” på banen.

»I den mellemliggende periode, indtil den nye cheftræner præsenteres, vil træningen blive varetaget af den fysiske træner Mathias Marker, målmandstræner Jesper Christiansen og akademichef, Philip Hansen«, afrunder Fremad Amagers hårdtarbejdende direktør.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.