Det er ikke kun Azrudin Valentic, der er skiftet til Botev Plovdiv. Tre spillere følger med “Vali” til Bulgarien, mens tre spillere ikke får forlænget kontrakterne.

Forleden blev Azrudin Valentic præsenteret som ny cheftræner i bulgarske Botev Plovdiv. Ved samme lejlighed blev forsvarspillerne Mario Mladenovski og Kevin Höög Jansson samt midtbanespilleren Réda Rabai også præsenteret og skifter dermed fra Fremad Amager.

Réda Rabai kom til Fremad Amager i sommeren 2019. Han nåede 43 kampe samt scorede ni mål i den blå trøje. Kevin Höög Jansson skiftede i foråret til Fremad Amager med 25 kampe samt ét mål til følge, mens Mario Mladenovski fik syv kampe i efteråret.

»De tre spillere, der rejste med til Bulgarien for et par dage siden, har alle fået muligheden for at afprøve et nyt eventyr. Transfervinduet er åbent, og det er naturligt med afsked af spillere«, forklarer Fremad Amagers direktør Allan Ravn til klubbens hjemmeside og fortsætter:

»Det er selvfølgelig en lidt anden situation i dette tilfælde med klubskifte, og vi har derfor haft tid til at forberede os på de positioner, hvor der skal hentes erstatninger ind. Det er spændende for dem alle tre, og vi ønsker dem held og lykke med deres ophold i bulgarsk fodbold«.

Foruden Réda Rabai, Kevin Höög Jansson og Mario Mladenovski er yderligere tre spillere fortid i Fremad Amager efter kontraktudløb. Det gælder trioen Filip Djukic (ingen kampe), Bilal Masaad (8 kampe) samt Tunc Tíryakioglu (4 kampe).

»Alle tre spillere har en væsentlig ting tilfælles; Deres attitude og indstilling som fodboldspillere har været imponerende hos os. De har været vellidt i truppen, og der er ikke en finger at sætte på deres indsats på og udenfor banen«, siger Allan Ravn.

»Djukic (Filip Djukic – red.) hjalp op i en svær situation, da vi løb ind i skader og sygdom på målmandsposten. Han har givet den en skalle på træningsbanen og på kampdage, og det sætter vi stor pris på. Vi ønsker ham god vind med fremtiden«.

»Bilal (Massad – red.) og Tunc (Tíryakioglu – red.) er en historie for sig i vores trup. Det er to lokale drenge, der begge blev rykket op på førsteholdet fra U/19, og blev belønnet med en kontrakt for den flotte udvikling«, fortsætter Fremad Amagers direktør.

»De har begge udvist stor forståelse for dét at være fodboldspiller i Fremad Amager, og deres engagement har været helt i top i en svær rolle som unge spillere i en trup. Vi ønsker dem held og lykke med de nye udfodringer, der venter dem«, afrunder Allan Ravn.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.