Efter 2-1-sejren over Brøndby i Sydbank Pokalens 4. runde, skal Fremad Amager møde SønderjyskE i to kvartfinalekampe om avancement til semifinalen. Den første kamp er nu fastlagt til onsdag den 10. februar 2021.

For første gang siden 2004/05-sæsonen, hvor Fremad Amager led et 1-3-nederlag til FC København i Parken, er holdet i kvartfinalen i Sydbank Pokalen. De forsvarende pokalvindere fra SønderjyskE venter i to kampe om plads i semifinalen.

Den første kamp spilles onsdag den 10. februar 2021 med kick-off klokken 18.00 i Sundby Idrætspark, mens returkampen endnu ikke er fastlagt. Den forventes dog spillet i dagene 9. til 11. marts 2021 på Sydbank Park i Haderslev.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.