Franco Atchou har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod Viborg. Midtbanespilleren kan dermed ikke være med, når Fremad Amager førstkommende fredag gæster Kolding FC på Autocentralen Park.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Franco Atchou, når holdet fredag den 11. december 2020 møder Kolding FC på Autocentralen Park. Med kick-off klokken 19.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Viborg.

Med de to advarsler har Franco Atchou sammenlagt 19 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.