Pokalkampene i fjerde runde af Sydbank Pokalen er nu fastlagt. Fremad Amager får besøg af Brøndby. Det sker torsdag den 17. december med kick-off klokken 18.30 i Sundby Idrætspark. Kampen bliver vist på TV.

Forleden blev der trukket til den kommende runde i Sydbank Pokalen. For anden gang i pokalsammenhæng mødes Fremad Amager og Brøndby i Sundby Idrætspark. I 2014 vendte Brøndby tilbage til Vestegnen med en 1-3-sejr i bagagen.

Kampen er nu også blevet fastlagt, og afvikles torsdag den 17. december. Der er kick-off klokken 18.30 i Sundby Idrætspark, men der er også mulighed for at følge kampen hjemme fra stuen. TV3+ viser således hele kampen direkte.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.