Efter torsdagens pokalkamp mellem Hvidovre og FC Nordsjælland, blev der trukket lod til fjerde runde i Sydbank Pokalen. Fremad Amager blev parret sammen med Brøndby i den kommende runde.

Det er anden gang, at de to klubber mødes i pokalsammenhæng. Seneste møde i sæsonen 2014/15 endte med 1-3-nederlag til Brøndby i Sundby Idrætspark. En kamp, hvor Fremad Amagers Sebastian Svane Krogdahl scorede hjemmeholdets eneste mål. Kampene:

Sydbank Pokalen – 4. runde

FC København – FC Midtjylland
SønderjyskE – Lyngby
AGF – AC Horsens
Hvidovre – Vejle
Fremad Amager – Brøndby
Jammerbugt/Holstebro – Randers FC
Nykøbing FC – OB
B 93 – AaB

Kampene spille i dagene 15. – 17. december i indeværende år.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.