Fremad Amager må undvære Franco Atchou til onsdagens pokalkamp, idet han er på landsholdsopgaver med Toto. Det samme er tilfældet for ghanesiske Momo Fanye Toure, der er med hjemlandets U/20-landshold.

Franco Atchou er udtaget til Togos kommende kvalifikationskampe til Africa Cup of Nations mod Egypten. Første kamp er lørdag den 14. november klokken 20.00 i Egypten, mens Togo ligger græs til tirsdag den 17. november med kick-off klokken 17.00.

Det gælder også Africa Cup of Nations for det ghanesiske U/20-landshold, hvor Fremad Amager har fået udtaget Momo Fanye Toure, der er udlejet til AB. Ghanas U/20-hold er havnet i pulje B, hvor modstanderne er Mali, Mauretanien og Guinea-Bissau.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.