Fremad Amager trak Hedensted i 3. runde af Sydbank Pokalen. Spilledatoen er nu også fastlagt, idet de to hold mødes onsdag den 11. november 2020 på Hedensted Stadion i kraft af hjemmeholdets indrangering i Danmarksserien.

I sidste uge blev der trukket til den kommende runde af Sydbank Pokalen, hvor Fremad Amager blev parret sammen med Hedensted. På grund af manglende lys på grønsværen, bliver kampen afviklet onsdag den 11. november 2020 med kick-off klokken 13.30.

Det er 34. gang, at Fremad Amager optræder i tredje runde i pokalturneringen. Såfremt holdet sikret sig avancement til næste runde, vil det i så fald være 16. gang, at Fremad Amager spiller en kamp i pokalturneringens fjerde runde.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.