Torsdag aften blev der trukket til tredje runde i Sydbank Pokalen. Efter 0-3-sejren over Holbæk i anden runde, venter Danmarksseriehold Hedensted, der slog Viborg ud, i den kommende runde af pokalturneringen.

Det var noget nær drømmelodtrækning for Fremad Amager, da holdet blev parret sammen med jyske Hedensted ved lodtrækningen til tredje runde i Sydbank Pokalen, der fandt sted torsdag aften efter pokalopgøret mellem Esbjerg og Silkeborg.

Tredje runde forventes afvikles i dagene 10. – 12. november 2020, men der er endnu ikke fastsat en endelig dato for opgøret mellem de to klubber. Det er første gang, at Hedensted og Fremad Amager kommer til at stå overfor hinanden.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.