Fremad Amager har udlejet den 20-årige midtbanespiller Bilal Masaad et halvt år til 2. divisionsklubben FC Roskilde. Bilal Masaad er foreløbig noteret for otte kampe for Fremad Amager, siden debut i oktober 2018.

Otte kampe er det foreløbig blevet til for Bilal Masaad, der med øjeblikkelig virkning udlejes til FC Roskilde. Midtbanespilleren var med, da Fremad Amager vandt 1-3 over B 1908 i første runde af Sydbank Pokalen, hvor han fik de sidste 45 minutter på banen.

»Der er meget konkurrence inde centralt på holdet. Vi kigger altid efter løsninger i truppen, og vi vil gerne kunne gøre det bedste for klubben og spillerne«, pointerer Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Derfor har den gode dialog med FC Roskilde også ført til en aftale om et lejeophold for Bilal (Masaad – red.). Vi ønsker ham god vind med opholdet det næste halve år«, kommenterer Fremad Amagers cheftræner.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.