Nemanja Cavnic har fået en enkelt spilledags karantæne for sine to gule kort mod Esbjerg. Forsvarsspilleren kan dermed ikke være med i den kommende udekamp i morgen, lørdag, hvor Fremad Amager gæster HB Køge på Capelli Sport Stadion.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Nemanja Cavnic, når holdet lørdag den 3. oktober 2020 møder HB Køge på Capelli Sport Stadion. Med kick-off klokken 13.00. Det sker, som følge af de to advarsler i hjemmekampen mod Esbjerg.

Med de to advarsler har Nemanja Cavnic sammenlagt 21 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.