Fremad Amagers anfører Lukas Engel er blandt de udtagne til U/21-landsholdets to kommende kvalifikationskampe mod Malta og Finland. Det er anden gang, at Lukas Engel er udtaget til U/21-landsholdet i indeværende år.

U/21-landsholdets cheftræner Albert Capellas har udtaget Fremad Amagers Lukas Engel til de to kommende kvalifikationskampe mod henholdsvis Malta og Finland. Det stod klart, da truppen tirsdag middag blev offentliggjort.

Lukas Engel er udtaget sammen med følgende spillere:

Oliver Christensen, OB
Peter Vindahl Jensen, FC Nordsjælland
Rasmus Carstensen, Silkeborg
Oskar Buur, Wolverhampton
Victor Nelsson, FC København
Japhet Sery, FC Midtjylland
Frederik Alves Ibsen, Silkeborg
Mads Bech, Brentford
Lukas Klitten, AaB
Nikolas Nartey, Sandhausen
Magnus Kofod, FC Nordsjælland
Nikolai Laursen, FC Emmen
Carlo Holse, Rosenborg
Mikkel Damsgaard, Sampdoria
Jesper Lindstrøm, Brøndby
Anders Dreyer, FC Midtjylland
Gustav Isaksen, FC Midtjylland
Mohamed Daramy, FC København
Victor Jensen, Ajex
Jacob Bruun Larsen, Hoffenheim
Emil Riis, Randers

Landsholdsudtagelsen gør, at Fremad Amager dermed må se bort fra Lukas Engel i den kommende pokalkamp mod Holbæk på næste onsdag, idet landskampene spilles fredag den 9. oktober (Ukraine) og tirsdag den 13. oktober (Finland).

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.