Fremad Amager fortsætter oprustning til sæsonen i den næstbedste række. Med tilgangen af den 18-årige nigerianske midtbanespiller Salisu Abdullahi samt den 18-årige ghanesiske forsvarsspiller David Martin.

Nigerianske Salisu Abdullahi kommer til Fremad Amager fra russiske FDC Vista, mens han havde et par sæsoner hos P Sport i hjemlandet forinden opholdet i det russiske. Den unge midtbanespiller ser frem til at komme i gang i sin nye klub.

»Jeg har drømt om at spille professionel fodbold siden jeg var helt lille. Det har været svært at komme igennem nåleøjet med et stort udvalg af fodboldspillere i hjemlandet«, fortæller Salisu Abdullahi til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hus.

»Det første store skridt kom med akademifodbold, og så handlede det om at sætte sig nye mål for hvert spring. Lige nu har jeg underskrevet min første professionelle kontrakt, og inden jeg sætter de næste mål i min karriere, skal jeg lige have tid til at nyde det«.

»Jeg vil selvfølgelig kæmpe hårdt for at slå igennem, men jeg ved, at der er kamp om pladserne. Det skræmmer mig dog ikke«, siger Abdullahi, der bliver genforenet med Olakunle Olusegun, som han spillede sammen med i FDC Vista.

Ghaniske David Martin kommer ligeledes fra FDC Vista, men han tidligere tørnet ud for FC Cheetah i hjemlandet. Det samme akademi, som også Emmanuel Toku og Emmanuel Bio også har spillet for på ungdomsniveau.

»Det er en helt ny chance og en stor udfordring. Der venter mig en stor oplevelse. Jeg spillede en træningskamp for Fremad Amager på træningslejren for et halvt år siden. Jeg husker tydeligt, hvor vigtig den kamp var for mig«, udtaler David Martin til samme medie.

»Det, som har bragt mig hertil, er min dedikation, og det har været en del af min fodbolduddannelse. Jeg ved godt, der ikke venter en startplads fra dag 1. Arbejdet starter nu med at komme ind i start 11’eren«.

»Det er helt sikkert nemmere at tilpasse mig med gode venner omkring mig. Der giver muligheden for at komme hurtigere på plads og fokusere på fodbolden«, afrunder David Martin, som sammen med Salisu Abdullahi endnu ikke har fået et rygnummer.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.