Efter 15 kampe og ét mål for Fremad Amager er 20-årige Faris Zubanovic nu solgt til tyrkiske Tuzlaspor, der frister en tilværelse i den næstbedste tyrkiske række. Angriberen skifter til den tyrkiske klub med øjeblikkelig virkning.

Faris Zubanovic kom til Fremad Amager fra FK Zeljeznicar i Bosnien-Hercegovina i fjor, og fik debut i 0-1-sejren over Skjold i Sydbank Pokalen. Det er sidenhen blevet til yderligere 14 kampe for angriberen, der udtaler følgende til Fremad Amagers Facebook-side:

»Jeg er rigtig glad og stolt over at have optrådt for Fremad Amager. Det var min første klub på seniorniveau. Det har været fantastisk at være en del af en klub med så mange gode mennesker, og jeg har lært meget bare på et år«, forklarer Faris Zubanovic.

»Jeg fik den her mulighed med et skifte til Tyrkiet, hvor jeg også har boet tidligere i mit liv. Jeg vil gerne takke alle for en rigtig god oplevelse, og ønsker Fremad Amager alt det bedste fremover«, lyder det fra den unge angriber, der allerede er tiltrådt i sin nye klub.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.