Fremad Amager har forstærket sig med 18-årige Olakunle Olusegun, der kommer til klubben fra russiske FDC Vista. Den nigerianske midtbanespiller har allerede spillet 10 kampe for Nigerias U/17-landshold, hvor det er blevet til tre mål.

Forud for pokalkampen mod B 1908 præsenterede Fremad Amager den 18-årige Olakunle Olusegun, som ny spiller i klubben. Nigerianeren fik en drømmedebut for Fremad Amager, da han scorede alle tre mål i 1-3-sejren over B 1908.

»Det er den første store mulighed for mig, og en chance jeg har glædet mig til. Mit mål for mine U-landskampe var at præstere så godt som muligt, og blive bedre for hver kamp«, siger Olakunle Olusegun til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Det er det bedste udstillingsvindue for unge spiller i mit hjemland. Jeg er meget stolt over at have underskrevet min første professionelle kontrakt, og det er et spændende skridt på vejen mod mine mål for fremtiden«, fortsætter nigerianeren.

»Da jeg blev indlemmet på Nigerias U17-landshold, håbede jeg på at få min første professionelle kontrakt. Nu hvor skiftet er på plads, kan jeg fokusere på min udvikling«, kommenterer den unge midtbanespiller.

»Jeg blev indlemmet til prøvetræning flere gange i februar måned i Tyrkiet på træningslejren med Fremad Amager, og kunne vise mig frem der. Flere af spillerne kender jeg allerede, og derudover har jeg næsten lige mødt dem alle i Tyrkiet«.

»Jeg har talt en del med Sodiq (Rasheed – red.) og Sammy (Samson Iyede – red.), og de har forberedt mig på livet i Danmark. Både landet og klubben virker som en perfekt løsning for mig, og derfor var det et nemt valg«, synes Olusegun.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er glad for at fået “Kunle” i truppen:

»Det er en talentfuld spiller, vi får ind i truppen. Han har gode offensive kvaliteter, og spiller med maksimum kapacitet i mange af hans aktioner. Med hans hastighed, driblinger og afslutninger får vi en spiller til offensiven, der kan være afgørende i vores omstillinger«.

Olakunle Olusegun har fået trøje nummer 6 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.