18-årige Momo Fanye Toure er blevet udlejet til 2. divisionsklubben AB, hvor den unge ghaneser har mulighed for førsteholdsfodbold. Angriberen har foreløbig spillet to kampe for Fremad Amager.

Momo Fanye Toure kom til Fremad Amager i vinterpausen og fik debut i 1-2-nederlag til FC Roskilde i Roskilde, hvor han fik de sidste 14 minutter på banen på bekostning af Kevin Höög Jansson. Det blev desuden til et enkelt minut i udekampen mod Kolding IF.

»Vi har fundet frem til en god aftale for begge parter. I løbet af forrige halvsæson fik Momo nogle indhop, og det blev ikke til meget spilletid«, siger Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Vi har haft en god dialog med AB, hvor han har prøvetrænet et par gange. Det er vigtigt med førsteholdsfodbold, for at han kan videreudvikle sig bedst muligt. Vi ønsker ham et rigtig godt ophold«, afrunder Azrudin Valentic.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.