Med 0-2-sejren over FC Randoms, bliver det B 1908, som Fremad Amager møder i 1. runde af Sydbank Pokalen. Det sker tirsdag den 1. september med kick-off klokken 17.00. Det er anden gang, at de to klubber mødes i pokalen.

Der er tale om et lokalopgør, når B 1908 og Fremad Amager den førstkommende tirsdag den 1. september tørner sammen i 1. runde af Sydbank Pokalen. Det stod klart efter B 1908s avancement onsdag aften, hvor FC Randoms blev ekspederet ud.

De to klubber har mødt hinanden mængder af gange i turneringssammenhæng, mens det blot er anden gang, at B 1908 og Fremad Amager mødes i pokalen. I sæsonen 2015/16 trak B 1908 længste strå med en 2-0-sejr over Fremad Amager i Sundby Idrætspark.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.